Aan de slag als trainee adviseur?

Maak kennis met Revaflex! We werven, leiden op en detacheren mensen bij vier grote Nederlandse organisaties in de revalidatietechniek.

Heb je een technische en/of (para)medische opleiding gevolgd? Dan zoeken we jou! Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een baan die perfect bij je studie en interesses past? Zie je het wel zitten om iets voor een ander te kunnen betekenen? Echt het verschil te kunnen maken? In heel Nederland wachten mensen op jouw hulp. Dat doe je bij mensen thuis. Je adviseert passende oplossingen en biedt praktische ondersteuning bij het plaatsen of vernieuwen van hulpmiddelen.

We geven je een flitsende start van jouw carrière die veel kansen voor de toekomst biedt, via een betaald traineeship!

"Hart voor de mens, liefde voor techniek"

Wat ga je doen als trainee?

"Maandagochtend, heerlijk weekend gehad. Wat staat er op de planning?  Een ouder echtpaar heeft een douchestoel nodig, maar weet niet of dit mogelijk is in hun kleine eengezinswoning. Daar kun jij gelukkig goed over adviseren. Een vrouw van 45 jaar heeft een nieuwe elektrische rolstoel nodig, maar welke past bij haar? 's Middags staat een afspraak met de fabrikant van driewielfietsen op de agenda, om voor twee jonge kinderen een nieuwe fiets aan te meten. De behandelend ergotherapeut van deze kinderen is aanwezig bij de passing in de showroom. Fijn, want het oudste kind ken je nog van vorig jaar. Helaas is haar mobiliteit waarschijnlijk verder achteruit gegaan. Goed om dit samen kritisch te bekijken. Je haalt alle hulpmiddelen op bij de vestiging en nu in de bus op weg. Heerlijk! Kopje koffie of thee in de bekerhouder en lekker het land in. Heerlijke start van de week, benieuwd hoe het gaat!"

Door voor Revaflex te kiezen leer je in razend tempo alle ins en outs van de techniek kennen en maak jezelf binnen een mum van tijd onmisbaar.

Wat wij jou kunnen bieden!

We begeleiden je goed en geven je alle mogelijkheden om jezelf verder te verbeteren en ontwikkelen. Je gaat lekker op pad en het land in, terwijl je in nauw contact staat met ergotherapeuten, revalidatieartsen, technisch specialisten en natuurlijk: de mensen voor wie je het allemaal doet.

Als je voor ons komt werken, dan ben je tijdelijk in dienst voor een aantrekkelijke periode van 7 tot 12 maanden. Dat is alvast een mooie zekerheid! Daarna krijg je bij gebleken geschiktheid direct een dienstverband bij een van de vier grootste organisaties in de revalidatietechniek.

  • Goed betaald traineeship
  • Grote kans op een vaste baan
  • Echt een verschil kunnen maken
  • Lekker op pad (geen kantoorbaan)
  • Direct een contract van 7 tot 12 maanden