Over Revaflex

Werken in de revalidatietechniek betekent dat je het dagelijks leven van mensen een stuk comfortabeler maakt. Revaflex is een jong bedrijf en detacheert mensen in deze sector, onder meer als (trainee) adviseur of afleveraar van revalidatiemiddelen. Nieuwe technieken, innovaties en inzichten zorgen ervoor dat de wereld van de revalidatietechniek heel dynamisch is.

Daarnaast heb je bij het werken in de revalidatietechniek als adviseur veel contact met uiteenlopende disciplines. In eerste plaats uiteraard met de klant zelf, maar ook ergo- en fysiotherapeuten, artsen, psychologen en de leveranciers van verschillende hulpmiddelen. Samen maak je het mogelijk dat iemand zo goed mogelijk geholpen wordt. Producten worden gepast en gemeten en geleverd met een duidelijke toelichting. Werken bij Revaflex betekent naar huis gaan met veel voldoening, echt het gevoel hebben dat je een ander mens geholpen hebt.

Opleiding en kennisoverdracht
We begrijpen goed dat je niet standaard over alle benodigde (praktijk)kennis beschikt. Daarom dragen we de kennis om je functie als adviseur of afleveraar goed uit te kunnen voeren graag aan je over! Bij Revaflex leer je binnen een korte tijd heel veel nieuwe vaardigheden en krijg je informatie over vele verschillende revalidatietechnieken en hulpmiddelen.

Persoonlijke aandacht
Of je nu fulltime of parttime bij ons werkt, we hebben aandacht voor jou als persoon. We leiden je intern op en passen het werkrooster aan op jouw voorkeuren. Geniet van de vrijheid van het gevoel lekker op pad te zijn, op weg naar de volgende klant die je graag ziet komen.

Detacheren
Revaflex detacheert je bij een van de vier grootste leveranciers in de revalidatietechniek: Medipoint, Meyra, Hulpmiddelencentrum en Welzorg. In eerste instantie ga je bij ons aan de slag en krijg je een contract voor 7 tot 12 maanden. Zie je het zitten om verder door te groeien? Dan kun je in veel gevallen direct doorstromen naar een vast contract bij een van deze leveranciers.

Revaflex: "Hart voor de mens, liefde voor techniek"