Aan de slag als afleveraar in vaste dienst?

Maak kennis met Revaflex! We werven, leiden op en detacheren mensen bij vier grote Nederlandse organisaties in de revalidatietechniek.

Heb je een mbo-opleiding met een technische, sociale of zorgachtergrond? Ben je nu op zoek naar een vaste baan, maar weet je misschien nog niet precies wat je wil? Dan hebben wij de ideale baan voor je! Als afleveraar in vaste dienst doe je ervaring op in de techniek, leer je omgaan met de doelgroep en hulpmiddelen. Dus niet hele dagen op kantoor, maar al je kennis en ervaring in de praktijk toepassen, in een baan die er echt toe doet. Je levert met een bus die je van ons krijgt passende oplossingen af bij mensen thuis of bijvoorbeeld in verzorgingshuizen. Daarbij bied je praktische ondersteuning bij het plaatsen of vernieuwen van deze hulpmiddelen.

Bij Revaflex kun je na een goed betaald traineeship direct doorstromen als afleveraar bij een grote hulpmiddelenleverancier.

"Hart voor de mens, liefde voor techniek"

Wat ga je doen als afleveraar?

Het belooft weer een leuke dag te worden. Eerst even naar de vestiging om de nieuwe rolstoel van Lotte op te halen. Zij krijgt vandaag na een intensief traject eindelijk haar nieuwe rolstoel. Jij hebt de eer om deze af te leveren en haar helemaal blij te maken. Daarna ga je ‘s ochtends nog twee douchestoelen afleveren bij twee echtparen in een seniorenflat. Om half 10 kom je aan bij Lotte, die je verwachtingsvol aankijkt. De adviseur controleert of alles goed past en of ze goed zit. Er moet nog wat versteld worden, wat jij graag oppakt. Je ziet ook nog dat een handvat niet goed is afgesteld en lost dit direct op. Lotte is blij, ze zit heerlijk en kan eindelijk weer zelfstandig voortbewegen. Ook haar ouders zijn erg tevreden. Dat geeft een goed gevoel!

’s Middags haal je hulpmiddelen op die inmiddels niet meer gebruikt worden. Op één adres was je een paar weken geleden nog, een oude zieke man wilde nog graag naar huis, naar zijn vrouw, om in zijn vertrouwde omgeving nog te genieten. Helaas is hij inmiddels overleden. Zijn vrouw ontvangt je hartelijk, ze herkent je nog en vertelt uitgebreid over de laatste weken. Je hebt nog een volle agenda, maar neemt toch de tijd om even te luisteren. Het doet haar goed over haar man te vertellen. Voldaan rij je weer terug naar de vestiging.

Hart voor de mens, liefde voor techniek…

Wat wij jou kunnen bieden!

We begeleiden je goed en geven je alle mogelijkheden om jezelf verder te verbeteren en ontwikkelen. Je hebt alle vrijheid en bent lekker op pad. Bij de mensen thuis word je altijd hartelijk ontvangen, want je komt een mooie oplossing brengen.

We geven je een flitsende start van jouw carrière die veel kansen voor de toekomst biedt, via een betaald traineeship. Als je voor ons komt werken, dan ben je eerst tijdelijk in dienst voor een aantrekkelijke periode van 7 tot 12 maanden.

  • Goed salaris
  • Grote kans op een vaste baan
  • Echt een verschil kunnen maken
  • Lekker op pad (geen kantoorbaan)
  • Direct een contract voor 7 of 12 maanden