Werken als afleveraar - student

Doe jij een studie in de sociale, (para)medische en/of technische richting? Heb je tijd en zin om 8 tot 16 uur per week goed bij te verdienen, terwijl je tegelijkertijd echt iets voor een ander betekent? Dan hebben wij de ideale bijbaan voor je! Als parttime afleveraar doe je ervaring op in de techniek, leer je omgaan met de doelgroep en hulpmiddelen. Met deze werkervaring ligt de wereld van de revalidatietechniek na je studie aan je voeten!

Maak jij het verschil? In heel Nederland wachten mensen op jouw hulp. Je levert met een bus die je van ons krijgt passende oplossingen bij mensen thuis of in verzorgingshuizen af. Daarbij bied je praktische ondersteuning bij het plaatsen of vernieuwen van deze hulpmiddelen.

"Hart voor de mens, liefde voor techniek"

Wat ga je doen als afleveraar?

Na college ga je door naar de vestiging. Je bus staat al voor je klaar en je laadt deze in met de rolstoelen en douchestoelen die je gaat afleveren. Vandaag zijn dat twee rolstoelen voor een verzorgingshuis en daarna rij je door naar een aanleunwoning om een douchestoel te vervangen. De oude douchestoel neem je mee.

Onderweg heb je nog een aantal klanten waar je middelen ophaalt die niet meer nodig blijken te zijn. Bij het laatste adres woont een echtpaar. De douchestoel is vervangen door een vast douchezitje, dus de douchestoel neem je mee. Ze hebben ook een rolstoel, waar ze samen geregeld mee gaan wandelen. De man des huizes geeft aan dat het rijden de laatste tijd zo stroef gaat. Blijken de banden bijna leeg. Je pompt de banden op en je ziet dat hij meteen weer een stuk soepeler rijdt. Ze zijn erg blij met je hulp.

Daarna weer terug naar de vestiging en naar huis, nog even wat voorbereiden voor college voor morgen…

Wat wij jou kunnen bieden!

Wil je werken en goed bijverdienen in de revalidatiebranche? Dit kan bij Revaflex. Wij zorgen ervoor dat je met plezier én een mooie vergoeding aan de slag gaat. Vul het formulier hieronder in en we nemen snel contact met je op.

  • Goede bijverdienste
  • Kans op een vaste baan
  • Flexibel rooster
  • Lekker op pad (geen kantoorbaan)
  • Goede opleiding en begeleiding