Aan de slag als afleveraar als gepensioneerde?

Ben je werkzaam geweest in de sociale, (para)medische en/of technische richting en inmiddels met pensioen? Mis je het contact met mensen en het werkzame leven? Bij Revaflex ben je van harte welkom en kun je in 8 tot 16 uur per week je werkervaring opnieuw in de praktijk brengen. Daarbij beteken je tegelijkertijd echt iets voor een ander. Daarvoor krijg je van ons een mooi salaris, als welkome aanvulling op de AOW en/of je pensioen.

In heel Nederland wachten mensen op jouw hulp. Je levert met een bus die je van ons krijgt passende oplossingen bij mensen thuis of in verzorgingshuizen af. Daarbij bied je praktische ondersteuning bij het plaatsen of vernieuwen van deze hulpmiddelen. Als parttime afleveraar van hulpmiddelen kom je veel bij mensen thuis en heb je leuke persoonlijke gesprekken die je nog lang bij zullen blijven.

Door voor Revaflex te kiezen maak je echt een verschil in het leven van mensen.

"Hart voor de mens, liefde voor techniek"

Wat ga je doen als afleveraar?

Je bus staat al voor je klaar en je laadt deze in met de rolstoelen en douchestoelen die je gaat afleveren. Vandaag zijn dat twee rolstoelen voor een verzorgingshuis en daarna rij je door naar een aanleunwoning om een douchestoel te vervangen. De oude douchestoel neem je mee.

Onderweg heb je nog een aantal klanten waar je middelen ophaalt die niet meer nodig blijken te zijn. Bij het laatste adres woont een echtpaar. De douchestoel is vervangen door een vast douchezitje, dus de douchestoel neem je mee. Ze hebben ook een rolstoel, waar ze samen geregeld mee gaan wandelen. De man des huizes geeft aan dat het rijden de laatste tijd zo stroef gaat. Blijken de banden bijna leeg. Je pompt de banden op en je ziet dat hij meteen weer een stuk soepeler rijdt. Ze zijn erg blij met je hulp.

Wat wij jou kunnen bieden!

Door voor Revaflex te kiezen maak je echt een verschil in het leven van mensen. Daarbij begeleiden we je goed en geven je alle mogelijkheden om je kennis van het vakgebied toe te passen. Je bent lekker op pad en voelt je vrij. Bij de mensen thuis word je altijd hartelijk ontvangen, want je komt een mooie oplossing brengen.

Je krijgt bij ons een parttime dienstverband voor 7 tot 12 maanden en werkt ongeveer 8 tot 16 uur per week. We stemmen het werkrooster af op je eigen planning, zodat je voldoende ruimte overhoudt om met andere zaken bezig te zijn. Je baan als parttime afleveraar is de perfecte gelegenheid om weer in het werkveld bezig te zijn, waarbij je veel waardering krijgt.

  • Goede bijverdienste
  • Betekenisvol werk
  • Flexibel werkrooster
  • Veel persoonlijk contact met klanten
  • Ideaal voor gepensioneerden