Werken als afleveraar

Maak kennis met Revaflex! We werven, leiden op en detacheren mensen bij vier grote Nederlandse organisaties in de revalidatietechniek.

Heb je een opleiding met een technische, sociale of zorgachtergrond, of veel werkervaring op dit vlak? Ben je op zoek naar een vaste of parttime baan? Een leuke bijbaan naast je studie of misschien wel pensioen? We hebben de ideale baan voor je! Als afleveraar lever je met een bus die je van ons krijgt passende oplossingen af bij mensen thuis, of bijvoorbeeld in verzorgingshuizen. Daarbij bied je praktische ondersteuning bij het plaatsen of vernieuwen van deze hulpmiddelen.

Indien je dat wilt, kun je bij Revaflex bij gebleken geschiktheid doorstromen als afleveraar bij een grote hulpmiddelenleverancier. Je krijgt van ons direct een contract voor de duur van 7 tot 12 maanden.

Direct aan de slag als:

"Hart voor de mens, liefde voor techniek"

Wat ga je doen als afleveraar?

Het belooft weer een leuke dag te worden. Eerst even naar de vestiging om de nieuwe rolstoel van Lotte op te halen. Zij krijgt vandaag na een intensief traject eindelijk haar nieuwe rolstoel. Jij hebt de eer om deze af te leveren en haar helemaal blij te maken. Daarna ga je ‘s ochtends nog twee douchestoelen afleveren bij twee echtparen in een seniorenflat. Om half 10 kom je aan bij Lotte, die je verwachtingsvol aankijkt. De adviseur controleert of alles goed past en of ze goed zit. Er moet nog wat versteld worden, wat jij graag oppakt. Je ziet ook nog dat een handvat niet goed is afgesteld en lost dit direct op. Lotte is blij, ze zit heerlijk en kan eindelijk weer zelfstandig voortbewegen. Ook haar ouders zijn erg tevreden. Dat geeft een goed gevoel!

’s Middags haal je hulpmiddelen op die inmiddels niet meer gebruikt worden. Op één adres was je een paar weken geleden nog, een oude zieke man wilde nog graag naar huis, naar zijn vrouw, om in zijn vertrouwde omgeving nog te genieten. Helaas is hij inmiddels overleden. Zijn vrouw ontvangt je hartelijk, ze herkent je nog en vertelt uitgebreid over de laatste weken. Je hebt nog een volle agenda, maar neemt toch de tijd om even te luisteren. Het doet haar goed over haar man te vertellen. Voldaan rij je weer terug naar de vestiging.

Hart voor de mens, liefde voor techniek…

Wat wij jou kunnen bieden!

We begeleiden je goed en geven je alle mogelijkheden om jezelf verder te verbeteren en ontwikkelen. Je hebt alle vrijheid en bent lekker op pad. Bij de mensen thuis word je altijd hartelijk ontvangen, want je komt een mooie oplossing brengen. Een baan die veel voldoening geeft!

Als je voor ons komt werken, dan krijg je direct een contract voor een aantrekkelijke periode van 7 tot 12 maanden.

  • Goed salaris
  • Kans op een vaste baan
  • Bijverdienen als student of gepensioneerde
  • Veel persoonlijk contact met klanten
  • Lekker op pad (geen kantoorbaan)
  • Direct een contract voor 7 of 12 maanden